Moe van je vermoeidheid?

Hypnotherapie kan ook jou helpen.

Hoe zou het voor je zijn als jij weer energiek was? 

Je weer fijn zou voelen en vol zelfvertrouwen?

Je wilt af van het altijd moe zijn? Het nooit uitgerust zijn.

Je wilt af van het steeds minder kunnen? Het gevoel van falen.

Het altijd moeten kiezen in activiteiten. Of helemaal geen keuze.

Gewoon niet meer moe.

Gewoon bestaat niet voor mensen die chronisch vermoeid zijn. Je kan dan namelijk niet “gewoon” je dagelijkse dingen doen. Vaak is opstaan al een probleem. Je sleept je dan door de dag en bent nooit uitgerust. 

Er is een manier om die vermoeidheid de baas te worden namelijk door hypnotherapie. 

Ik heb mijn leven weer teruggekregen en dat gun ik iedereen. Ik ben daar heel dankbaar voor en ben daarom zelf hypnotherapeut geworden. Ik ben Christen en werk vanuit een Christelijke visie met hypnotherapie.

Ik heb mij gespecialiseerd in mensen die langdurig vermoeid zijn en daar geen genoegen meer mee nemen.  

Mensenen die hun klachten willen omzetten in energie om weer te kunnen doen wat ze graag willen.

Nu help ik in mijn eigen praktijk met veel plezier en succes mensen om weer met volle energie in het leven te staan. 


 Dit zeggen anderen over mij:

Emilie

Met Wendy van HypnoLin heb ik erg fijn contact gehad gedurende drie sessies. Tijdens deze sessies heeft ze me een diepere laag van mezelf laten zien. Ervaringen, momenten en gevoelens die je gevormd hebben tot de persoon die je nu bent en welke je elke dag onbewust nog steeds met je meedraagt. Wendy is uitermate vriendelijk en laat je snel op je gemak voelen! Dit helpt mij om met chronische vermoeidheid om te gaan en verbanden te kunnen leggen. Een echte aanrader dus voor ieder die al bekend is met hypnotherapie of net zoals ik nieuw.

kleuren tornado
Anneke

Wendy is een fijne zorgzame en zorgzame en kundige hypnotherapeut. Het voelt vertrouwd om bij haar in de stoel te gaan zitten. Ze weet mij en haar klanten helemaal mee te nemen met haar stem. Haar klanten begeleidt zij op deze manier naar mooie veranderingen.

Jordy

Ik heb 3 sessies doorlopen bij Hypnolin n.a.v. mijn klachten. Dit was voor mij de eerste keer dat ik hypnotherapie heb gehad, ik wist dus niet exact wat ik ervan kon verwachten. Tijdens de intake en sessies werd er goed geluisterd naar mijn verhaal waarna de therapie hierop werd afgesteld. Zeker vanaf de tweede sessie begon ik veranderingen te zien in denk- en handelingspatronen die mij helpen in het dagelijks leven. Ook heb ik bij de derde sessie een handige "tool" meegekregen die mijn regelmatig helpt in bepaalde situatie

Vermoeidheid zat?

Zowel aan huis als online geef ik therapie aan (voornamelijk) vrouwen die langdurige, chronische vermoeidheid hebben\ doen om de neerwaartse spiraal om te buigen. Als jij verandering wilt en het proces met mij wil aangaan, gaan we mooie dingen beleven.

Ook als jij het idee hebt dat je vastzit, op het dieptepunt, is er een weg omhoog. Er is hoop. Dat klinkt misschien flauw maar is het niet. In 3 sessies kan die verandering ingezet worden. Bij de een heel snel bij de ander heeft dat meer tijd nodig en soms ook meer sessies. Een traject is  3 sessies. Ook is er een mogelijkheid om een coach traject aan de behandeling te koppelen. Want misschien vind je het fijn om nog verder meegenomen te worden in je herstel. Het is fijn om  te sparren met iemand over je nieuwe doelen en leven. Ik werk altijd op maat. Wat wil jij ? en wat heb je nodig.


Neem jij plaats op mijn stoel?

Stappenplan

Stap 1

Je wilt nu dat er iets veranderd. Je wilt van je vermoeidheid afkomen

Stap 2

Je bent bij de huisarts geweest en eventueel bij een specialist. Dit om lichamelijke tekorten en te verklaren fysieke klachten uit te sluiten.

Stap 3

Maak een belafspraak. Ik reserveer een half uur voor je. Hierin kijk ik of ik je kan helpen en jij kan jij vragen stellen en beslissen of je met mij wilt werken.

Stap 4

We spreken een traject af van 3 sessies af van ongeveer 1,5 uur. Dit kan live hier in mijn praktijkruimte of online. Wat jij het prettigste vindt.

Stap 5

Jij vult het  registratie formulier in en disclaimer & informed consent (waarin staat dat je weet dat ik geen arts ben) en stuurt die terug.

Stap 6

Ik zie je verschijnen en we gaan aan de slag met jouw probleem.


Caroline B.

Een echte aanbeveling waard

Ik heb Wendy ervaren als een geduldige, warme coach die vanuit haar eigen ervaring heel goed weet hoe ze het probleem moet aanpakken. 

Hypnotherapie pakket

In drie sessies je weer energiek voelen en een grote verandering ervaren. Zodat jij wel weer de dingen kunt doen die jij graag wilt. 


 De investering is  € 300,-

                   

Meest gestelde vragen

Wat is hypnose?

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnose wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een tranceachtige toestand te brengen.
(bron Wikipedia)
In het dagelijks leven ben je regelmatig in trans. Soms rij je op de snelweg en denk je ineens: o, ben ik hier al. Je was toen even in trance, op de automatische piloot zeg maar.
Of als je helemaal op gaat in een spannend boek of een film. Je krijgt dan niets mee van je omgeving. Even in trance.

Ben ik nog wel bij als ik onder hypnose ga?

Zeker, er zijn wel verschillende gradaties van hoe diep iemand kan zijn. Maar ik wil wel met je kunnen praten. Ik gebruik hypnose immers voor therapie. Het is vaak meer een sluimertoestand.

Hoe voelt hypnose?

Over het algemeen heel ontspannend. Hangt af van de techniek die je gebruikt bij de therapie en welk probleem er wordt behandeld. Soms is het hard werken en zeker bij trauma’s en verdriet kan het heftig worden. Ik sluit altijd positief af.

Hoe werkt hypnotherapie?

Met hypnotherapie werk je met het onderbewuste van mensen. Veel dingen doen we onbewust. Gelukkig maar, stel je voor hoe je zou functioneren wanneer je bij elke stap na zou moeten denken. Of bij elke hap, of bij het ademhalen. Zo zijn er veel processen die automatisch gaan en die ons helpen. Helaas zijn er ook processen die we aangeleerd hebben en waar we nu last van hebben. Ze hebben je waarschijnlijk eerder geholpen maar zijn nu niet meer handig.
Hypnotherapie is therapievorm waarbij je na een voorgesprek in trance wordt gebracht. Een trance waarbij je voortdurend zelf de controle hebt. Als er iets opvallends gebeurt of iets wat tegen je normen en waarden indruist, ben je er meteen weer bij.
Aangeleerde en niet meer helpende gedachten en patronen worden opgeruimd en ingeruild voor betere en wel helpende gewoonten.

Kan het ook online? Of moet ik naar de praktijkruimte komen?

Het kan ook online als je dat liever doet. De energie werkt gewoon aan beide kanten. Denk aan bijvoorbeeld een online uitvaart. Als er oprecht verdriet is en emoties voel je dat gewoon mee.
Persoonlijk vind ik het fijn om hier iemand fysiek te ontvangen. Maar als dit moeilijk of minder wenselijk is kan het dus heel goed online.

Wat is Christelijke hypnotherapie?

Ik ben zelf Christen maar het grootste verschil zit hem in de technieken die ik gebruik. Ik werk alleen met technieken waarvan ik denk dat ze van God afkomstig zijn om ons te helpen. Op zoek naar de oplossing in jezelf in afhankelijkheid van de Here. God als de Vader. De machtige schepper van hemel en aarde. Die ons leidt en beschermt.
Ik denk dat je hypnotherapie als een geschenk kunt zien om te genezen en als wetenschap.


Hypnotherapie is er in vele soorten. Het kan dat men ervan uitgaat dat je zelf goddelijk bent of hangt men aan een andere God of wordt er buiten God gedacht.
Vaak wordt het gecombineerd met andere therapievormen. Sommige daarvan vertrouw ik niet en wil ik niet mee te maken hebben.

Is hypnotherapie eng/gevaarlijk/ verantwoord/heerlijk/ontspannend?

Veel mensen vinden het de eerste keer spannend. Eng is het woord niet en gevaarlijk ook niet. Wel is het verstandig om een therapeut te zoeken die je vertrouwt en waar je je veilig bij voelt. Maar dat geldt natuurlijk voor alle dokters, therapeuten en psychologen.
Het is verantwoord om zelf het heft in handen te nemen als je wilt dat er iets veranderd. Hypnose is heerlijk. Er zijn zelfs mensen die het puur voor de ontspanning doen maar dat is niet mijn insteek. Ik wil mensen weer energiek laten voelen en zijn.

Wordt hypnotherapie al veel toegepast?

Ja zeker, de kracht en mogelijkheden worden steeds meer onderkent.
Ook in de reguliere geneeskunde wordt er steeds vaker gebruik van hypnose gemaakt. Er zijn in Nederland ongeveer 70 ziekenhuizen waar een vorm van hypnose wordt toegepast. Vooral bij kinderen werkt het goed omdat zij enorm goed kunnen visualiseren en er onbevangen ingaan. Hypnose bij pijnbestrijding, angsten, en stress zijn wat voorbeelden.

Word mijn hypnotherapie vergoed door verzekeraars?

Nee. Ik wil zelf mijn richting en scholing regelen en dan wordt het niet vergoed.
Vervelend misschien maar de ervaring leert dat mensen er alles voor over hebben om geholpen te worden en in dat licht is de investering wel te over zien.

                 
                   

Meest gestelde vragen

Wat is hypnose?

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnose wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een tranceachtige toestand te brengen.
(bron Wikipedia)
In het dagelijks leven ben je regelmatig in trans. Soms rij je op de snelweg en denk je ineens: o, ben ik hier al. Je was toen even in trance, op de automatische piloot zeg maar.
Of als je helemaal op gaat in een spannend boek of een film. Je krijgt dan niets mee van je omgeving. Even in trance.

Ben ik nog wel bij als ik onder hypnose ga?

Zeker, er zijn wel verschillende gradaties van hoe diep iemand kan zijn. Maar ik wil wel met je kunnen praten. Ik gebruik hypnose immers voor therapie. Het is vaak meer een sluimertoestand.

Hoe voelt hypnose?

Over het algemeen heel ontspannend. Hangt af van de techniek die je gebruikt bij de therapie en welk probleem er wordt behandeld. Soms is het hard werken en zeker bij trauma’s en verdriet kan het heftig worden. Ik sluit altijd positief af.

Hoe werkt hypnotherapie?

Met hypnotherapie werk je met het onderbewuste van mensen. Veel dingen doen we onbewust. Gelukkig maar, stel je voor hoe je zou functioneren wanneer je bij elke stap na zou moeten denken. Of bij elke hap, of bij het ademhalen. Zo zijn er veel processen die automatisch gaan en die ons helpen. Helaas zijn er ook processen die we aangeleerd hebben en waar we nu last van hebben. Ze hebben je waarschijnlijk eerder geholpen maar zijn nu niet meer handig. Hypnotherapie is therapievorm waarbij je na een voorgesprek in trance wordt gebracht. Een trance waarbij je voortdurend zelf de controle hebt. Als er iets opvallends gebeurt of iets wat tegen je normen en waarden indruist, ben je er meteen weer bij. Aangeleerde en niet meer helpende gedachten en patronen worden opgeruimd en ingeruild voor betere en wel helpende gewoonten.

Kan het ook online?

Het kan ook online als je dat liever doet. De energie werkt gewoon aan beide kanten. Denk aan bijvoorbeeld een online uitvaart. Als er oprecht verdriet is en emoties voel je dat gewoon mee. Persoonlijk vind ik het fijn om hier iemand fysiek te ontvangen. Maar als dit moeilijk of minder wenselijk is kan het dus heel goed online.

Wat is Christelijke hypnotherapie?

Ik ben zelf Christen maar het grootste verschil zit hem in de technieken die ik gebruik. Ik werk alleen met technieken waarvan ik denk dat ze van God afkomstig zijn om ons te helpen. Op zoek naar de oplossing in jezelf in afhankelijkheid van de Here. God als de Vader. De machtige schepper van hemel en aarde. Die ons leidt en beschermt. Ik denk dat je hypnotherapie als een geschenk kunt zien om te genezen en als wetenschap. Hypnotherapie is er in vele soorten. Het kan dat men ervan uitgaat dat je zelf goddelijk bent of hangt men aan een andere God of wordt er buiten God gedacht. Vaak wordt het gecombineerd met andere therapievormen. Sommige daarvan vertrouw ik niet en wil ik niet mee te maken hebben.

Is hypnotherapie eng?

Veel mensen vinden het de eerste keer spannend. Eng is het woord niet en gevaarlijk ook niet. Wel is het verstandig om een therapeut te zoeken die je vertrouwt en waar je je veilig bij voelt. Maar dat geldt natuurlijk voor alle dokters, therapeuten en psychologen. Het is verantwoord om zelf het heft in handen te nemen als je wilt dat er iets veranderd. Hypnose is heerlijk. Er zijn zelfs mensen die het puur voor de ontspanning doen maar dat is niet mijn insteek. Ik wil mensen weer energiek laten voelen en zijn.

Wordt hypnotherapie al veel toegepast?

Ja zeker, de kracht en mogelijkheden worden steeds meer onderkent. Ook in de reguliere geneeskunde wordt er steeds vaker gebruik van hypnose gemaakt. Er zijn in Nederland ongeveer 70 ziekenhuizen waar een vorm van hypnose wordt toegepast. Vooral bij kinderen werkt het goed omdat zij enorm goed kunnen visualiseren en er onbevangen ingaan. Hypnose bij pijnbestrijding, angsten, en stress zijn wat voorbeelden.

Word hypnotherapie vergoed

Nee. Ik wil zelf mijn richting en scholing regelen en dan wordt het niet vergoed. Vervelend misschien maar de ervaring leert dat mensen er alles voor over hebben om geholpen te worden en in dat licht is de investering wel te over zien.