HypnoLin

Wendy Kok aangenaam...

Specialist in langdurige vermoeidheid

Jaren ben ik ondernemer geweest. Samen met mijn man heb ik een biologische slagerij gerund. We zijn begonnen in de pionierstijd en dat was te gek. De zaak groeide, er was veel belangstelling voor de biologische sector en biologisch vlees. Ik was druk met de kinderen, het bedrijf en het huishouden en ik genoot ervan.

Tot het mij te veel werd en mijn lichaam begon te protesteren. Dat was bij mij in de vorm van vermoeidheid. Eerst gewoon vaak moe maar ik ging steeds vaker over mijn grenzen heen.  We kregen bijv. een aanvraag van een grote klant wat heel aantrekkelijk leek. Het zou wel veel van mijzelf vragen maar hé, dacht ik: dit is maar tijdelijk. Kom op Wendy gewoon even alles regelen, even doorzetten nog, even dit en even dat…


Vermoeidheid

 De vermoeidheid werd steeds ernstiger en uiteindelijk zelfs chronisch. Eerst ging ik allerlei taken delegeren tot er weinig meer over bleef. Op de zaak werken deed ik nauwelijks meer en thuis kreeg ik op een gegeven moment zoiets simpels als de toiletten schoonmaken niet meer voor elkaar.  

Ook mijn concentratie was ver te zoeken. De boekhouding die ik anders even tussendoor deed werd nu een dagtaak.  Ik deed wel een uur over dingen die ik vroeger in 2 minuten deed. Ik moest keuzes maken in mijn activiteiten. Als ik bijvoorbeeld boodschappen was wezen doen was ik volkomen afgemat en kon ik de volgende dag nergens heen.

Zorgen voor mijn zoon kon nog net maar bracht de rest van de tijd door op de bank.

Ik heb toen heel wat van medische wereld gezien want hoewel ik toen wel rustte, gesprekken had en tijd voor mijzelf werd het niet veel beter.

 Tot ik hoorde van een familielid die voor haar vermoeidheid en depressie hypnotherapie ging doen. Die durft, dacht ik nog, maar ik was wel geïnteresseerd. Ik kreeg al lange tijd te horen dat ik maar moest leren leven met mijn vermoeidheid en nu vertelde iemand me dat ik er gewoon weer vanaf zou kunnen komen. Bij hypnotherapie gaan ze er namelijk vanuit dat problemen opgelost kunnen worden.  En hoe!

Ik sta weer volop in het leven

Mijn leven is zo veranderd. Nu sta weer volop in het leven. Ik kan weer van alles doen en deel mijn eigen tijd in. Niet meer kiezen, gewoon én én. Ik kan er weer zijn voor mijn gezin, leuke dingen doen, leven!

Door mijn eigen ervaringen met hypnose wist ik dat ik andere ook wil helpen en heb ik mijn diploma hypnotherapeut gehaald. Daarnaast ben ik ook mijn eigen praktijk gestart.


Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat…

  • Ik erg van de natuur hou. Zeker 3 x in de week ga ik wandelen in de prachtige bossen van Zeist. Ik laad dan helemaal op. Heerlijk struinen tussen de bomen. Mijzelf verwonderen over de seizoenen en wat dat met de natuur doet.
  • Ik uit een slagersfamilie kom. Toen wij voor onszelf begonnen wilde Wim (mijn man) en ik geen bio-industrievlees verkopen, iets anders, beter. Wij hebben dat vormgegeven door biologisch vlees te verkopen en zo zorg te dragen voor de schepping.
  • Ik een familiemens ben maar het ook heerlijk vindt om alleen te zijn. We hebben 4 kinderen waarvan 3 al volwassen. Ik vind het zelf ongelofelijk maar ook al 6 kleinkinderen. Wat een rijkdom.
  • Ik zelf lid ben van de PKN Bethel kerk in Zeist en iedereen het geloof gun maar ook dat ik ieders ideeën respecteer die daar anders over denkt.

Belangrijk zijn voor mij mijn kernwaarden en daar werk ik graag mee. 
Voor mij zijn dat: zingeving/geloof, liefde, vreugde, waardering en vrijheid. Ik ben erg benieuwd naar de jouwe.


Ik heb door hypnotherapie mijn leven teruggekregen. Dat gun ik jou ook!


Waarom heb ik HypnoLin als naam gekozen?

Hypno dat spreekt voor zich. Ik help mensen met hypnose.
Lin betekend in het Chinees: slim. Het is ook slim om niet door te blijven lopen/gaan. Vraag hulp! Hypnotherapie kan je leven veranderen.

  • Lin betekend in het Engels: Waterval. Het werkt ook als een waterval. Het werkt door heel je lichaam. Het doorstroomt als het ware je mind en dat werkt door in je lijf.
  • Lin betekend in het Latijn: beeldschoon. Veel mensen hebben een laag zelfbeeld. Ze praten de hele dag negatief tegen zichzelf. Deze hypnose die je zelf doet, kan ik voor je veranderen.
  • Lin is ook van Linguïstisch.  Neuro Linguïstisch Programmeren is NLP en dat vormt de basis van hypnose. Tenminste de vorm die ik gebruik. Hypnose is een verzamelnaam voor heel veel technieken. Ik werk met de technieken waarvan ik denk dat ze door God zijn gegeven.
  • Lin is ook van Linqenda. Dat is een (gebruikers) naam die ik regelmatig gebruik. Gewoon omdat ik hem mooi vind. Niets mis met Wendy maar sinds ik weet dat een hele fastfood keten zo heet in Amerika vind ik het toch minder chique, ha ha.